APMNIR
Home Muzeu Proiecte Noutati Legaturi Contact
logo APMNIR

ADOPTA O PLACUTA - Marcarea monumentelor istorice din Curtea de Arges

05-17-2011

 ADOPTA O PLACUTA - Marcarea monumentelor istorice din Curtea de Arges

Dupa proiectul dedicat monumentelor istorice din Bucuresti (396 de cladiri) ne propunem sa continuam, de data aceasta cu ajutorul vostru, cu marcarea cladirilor istorice din vechile capitale ale Tarii Romanesti. 
Prima etapa: Curtea de Arges -  se vor crea 63 de placute descriptive trilingve (cate 40 de cuvinte in lb. romana, engleza, franceza), de 14 x 20 cm, realizate din Alucobond de 4 mm grosime (dupa modelul expus in partea stinga a paginii).

Oricine doreste sa sustina aceasta initiativa poate "adopta" o placuta, contribuind cu suma de 120 RON, ce acopera toate costurile legate de elaborarea textelor, traducere, producerea efectiva a placii si materialele auxiliare montajului (placuta suport din PVC expandat, adeziv, suruburi, dibluri). Montajul va fi realizat de catre voluntarii asociatiei noastre in luna August.

Etapele:
- rezervarea unei placute (este valabila timp de trei zile lucratoare): trimiteti un e-mail cu subiectul "Monumente Curtea de Arges" la relatii.publice@apmnir.ro sau sunati la 0766729836.
- dupa confirmarea rezervarii, va trebui sa virati suma de 120 RON in contul asociatiei (cu mentiunea "Donatie placuta monument istoric" la detalii de plata) sau puteti suna la 0766729836 pentru a va intalni personal cu unul dintre membri, ce va face depunerea in cont si va va trimite extrasul.
- dupa confirmarea platii veti primi un e-mail cu datele monumentului ce vi s-a alocat.
- dupa montare (august 2011) veti primi fotografia placutei.

Cu exceptia cazurilor in care donatorul doreste sa-si pastreze anonimatul, lista donatorilor va aparea online, intr-o sectiune a site-ului www.monumenteromania.ro.

Datele necesare viramentului bancar:

Denumire: “Asociaţia Prietenii Muzeului Naţional de Istorie a României”
Adresa Str. Gheorghe Pop de Basesti nr. 38, ap. 1, sector 2, Bucuresti
Cont bancar la Banca Transilvania  – Sucursala Alba Iulia
Codul de identificare fiscală: 23876965
Cont bancar in RON (IBAN): RO19BTRL04301205L21601XX


                  E-mail: relatii.publice@apmnir.ro / Telefon: 0766729836

Home

|

Muzeu

|

Proiecte

|

Noutati

|

Legaturi

|

Harta

|

Contact

Copyright (c) 2008 Asociatia Prietenii MNIR. Toate drepturile rezervate. Web Design by Lambert Group